Deel artikel

Markantmagazine september 2024 vlaanderen vakantieland

Schenk een vakantie in Vlaanderen Vakantieland

Er passeren elk jaar heel wat feestgelegenheden de revue: een verjaardag, eindejaarsfeesten, X aantal jaren dienst of een pensioenviering. Op zoek naar een cadeau waar de ontvanger letterlijk van kan gaan dromen? Met de Vlaanderen Vakantiecheque zit je zeker goed!

Ruime keuze
De Vlaanderen Vakantiecheque is enkel online te verkrijgen en kan gebruikt worden bij het ruime aanbod van zowat 1.300 logies op de website van Vlaanderen Vakantieland. Van een verblijf in een B&B of hotel tot een overnachting bij een vakantiewoning of op een camping.

Samenleggen
Een cadeau van jou alleen? Of eentje van meer personen? Hoe dan ook, je bepaalt zelf een waarde tussen € 30 en € 500. De ontvanger kan er vervolgens een weekend of misschien zelfs wel een hele week van genieten.

18 maanden geldig
De Vakantiecheques zijn 18 maanden geldig. Een cheque wordt steeds in één keer en bij éénzelfde logies gebruikt. Je kan wél meer dan 1 cheque combineren tijdens hetzelfde verblijf. De cheques gelden steeds als betaalmiddel voor je overnachting(en) in het logies, en eventueel voor extra diensten (vb. sauna, maaltijden, …) tijdens het verblijf aangeboden door de logiesuitbater.