Deel artikel

Markantmagazine maart 20242 studentenkamers BXL Kot

Welkom bij BXLKot,

Tegenover de Erasmushogeschool in Brussel verrijst binnenkort ‘BXLKot’, een gloednieuw complex met 30 studentenkamers, 81 studentenstudio’s, 3 gezamenlijke dakterrassen, een fitnessruimte en 7 gemeenschappelijke buitenruimtes.

We richten ons voornamelijk op het aanbieden van ruime en comfortabele studentenverblijven, elk met een eigen badkamer en zelfs een kitchenette. Dit nieuwbouwproject is een antwoord op het groeiende tekort aan hoogwaardige studentenhuisvesting in Brussel, en het biedt tevens een uitstekende investeringskans.

Dankzij de nabijheid van maar liefst 10 verschillende campussen van hogescholen en universiteiten, bent u verzekerd van een vlotte verhuur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw kot of studio tijdelijk niet te verhuren, maar deze te laten betrekken door uw kind of kleinkind.

Het project is bovendien voorzien van alle nieuwste, energie-efficiente zaken zoals geothermie, zonnepanelen en CO-2 absordberend beton. Op die manier is dit project helemaal voorzien voor de toekomst.

Mogelijkheden vanaf € 167.500! Nu de laatste units aan lanceringsvoorwaarden!