Deze activiteit is helaas afgelopen.

Aan tafel met... bekende Beernemnaren

Georganiseerd door BEERNEM

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Anne De Wispelaere

We zitten aan tafel met bekende Beernemnaren.
We nuttigen een hapje en een drankje, ondertussen vertellen de Beernemnaren over hun job

Marc Verachtert: tuin journalist ( Marc Verachtert is tuinjournalist en tuinarchitect. Hij publiceert in o.a. Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg, en in magazines als Chic Gardens en Jardins & Loisirs. Hij werkte mee aan verschillende tuinprogramma's op VRT en Vitaya.)

Kristien Dieltiens: jeugdauteur(Kristien Dieltiens is een jeugdauteur. Ze werkte sinds 1974 met kinderen die de inspiratiebron zijn voor haar boeken. Ze gaf les in de steinerschool van Brugge. Nu werkt ze voltijds als auteur en illustrator en geeft lezingen voor alle leeftijden.)

Lut Vandevelde: communicatie manager FANC (Het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle)

Maarten Schmidt: filmregisseur (Maarten Schmidt heeft Storyhouse opgericht in 2013. Hij werkte in de creatieve en productucionele afdeling van meer dan 20 films, de meeste documentaires. Alle films zijn uitgezonden op TV, sommige hadden een internationale bioscooprelease.)

David Steenkiste: Plant-T (is toegewijd aan het verbouwen van groenten, fruit, kruiden en bloemen met behulp van onze 'towers'. Aeroponics syteem : Hierbij hangen de wortels continue in een luchtstroom in de torens waardoor ze Betere groei hebben)Aan tafel met... bekende Beernemnaren

Van 12 oktober 2022 - 19:30u tot 26 oktober 2022 - 22:30u

Inschrijven vanaf 29-09 tot en met 23-10-2022.

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten