De uitdagingen van een samengesteld gezin goed aangepakt door Cindy Schepers

Georganiseerd door GROOT LEUVEN

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Reinhilde Van 't Dack

Deze lezing wordt spijtig genoeg geannuleerd. We zijn er misschien niet zo rechtstreeks mee geconfronteerd, desalniettemin zien we het meer en meer voorkomen in onze maatschappij.
Voor hen die hier toch wat meer informatie over wensen, kunnen we de website van Cindy Schepers  warm aanbevelen (https://cindyschepers.be) : er zijn waardevolle tips te vinden en zelfs een door haar geschreven e-book.   
 
Cindy Schepers is reeds 15 jaar Relatietherapeute .
Naast stiefmama van twee prachtige dames is zij ondertussen zelf  mama van een zoon en een dochter. Gehuwd met Peter, de vader van haar kinderen.
In haar lezing tracht relatietherapeute Cindy Schepers vragen rond samengestelde gezinnen en plusouderschap te beantwoorden. Vele relaties lopen moeilijk als er al kinderen zijn. Met de nodige inzichten in de situatie hoeft het gelukkig niet spaak te lopen. Leven in een samengesteld gezin kan verrijkend zijn!
Deze avond is bedoeld voor ouders, plusouders en voor al wie mensen kent in een dergelijke relatie en een betere steun wil zijn.De uitdagingen van een samengesteld gezin goed aangepakt door Cindy Schepers

16 februari 2023 van 20:00u tot 22:30u

Spreker: Cindy Schepers

GROOT LEUVEN heeft de inschrijvingen niet opengesteld. Neem contact op met Reinhilde Van 't Dack voor meer informatie.