Moderne culinaire etiquette : de do's and don'ts GEANNULEERD

Georganiseerd door GENT CENTRUM

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Anne Mortier

Lezing over hedendaagse en culinaire etiquette door de heer Franky Malbrancke, technisch adviseur aan de hotelschool Koksijde. De voorrangsregels, de aanspreektitels. Geef ik iemand een hand of wacht ik af? Het voorstellen, wie aan wie? GSM etiquette, kledingetiquette. Wat neem ik als geschenk mee naar een feest? Doe ik dit open als ik de mensen ontvang? Hoe omgaan met klanten?
Een opfrissing van gedragsregels op een ludieke manier gebracht





Moderne culinaire etiquette : de do's and don'ts GEANNULEERD

18 januari 2022 van 19:45u tot 22:30u

Spreker: Franky Malbrancke

Inschrijven vanaf 15-11 tot en met 27-12-2021.

GENT CENTRUM heeft de inschrijvingen niet opengesteld. Neem contact op met Anne Mortier voor meer informatie.