Startavond

Georganiseerd door EVERGEM CENTRUM

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Kathelijne Depuydt

WELKOM in onze PRAATCAFE op een heel bijzondere locatie waar we ons nieuw programma aan je willen voorstellen.
We zijn te gast in ‘Den Hannekesnest’, de kerk van Kerkbrugge-Langerbrugge die werd ontwijd en omgebouwd tot een buurtpunt voor de plaatselijke bewoners en bij uitbreiding voor alle inwoners van Evergem, dus ook voor ons.
Gezien de grootte van de ontmoetingsplaats, is die bijzonder geschikt om de regels van de afstandsbewaring te volgen.
Voor de historiek, de evolutie en de perspectieven van ‘Den Hannekesnest’, verwijzen we graag naar www.denhannekesnest.be , maar kom kijken om het te geloven.
Wees welkom vanaf 20.00u. Vrees niet, we houden ons aan de veiligheidsregels en we vragen je een mondkapje te dragen bij het binnenkomen.
Inkom hoeft er niet betaald te worden, we verwennen en verrassen je maar al te graag.
We vragen wel om je komst te melden bij Marijke Balcaen: tel. 0476 038 873 of balmarij@telenet.be tegen ten laatste 20 september. Zo weten we waar we de grenzen moeten trekken en hoe we de tafels moeten spreiden.
Je bent vrij om tijdens de avond te komen en te gaan wanneer je wilt. Ons opzet is om elkaar terug te zien, te horen hoe het met je ging en benieuwd naar hoe het nu met je gaat.
Je vindt het kerkgebouw langs de Burggravenlaan. De parkeergelegenheden liggen wat verspreid rond het gebouw, langs de Langerbrugsestraat en in de Grovermansdreef.
We kijken er zo naar uit om je te verwelkomen met een brede glimlach… in onze ogen!
Hieronder de info omtrent de gemiste activiteiten die we binnenkort opnieuw aanbieden, met de zekerheid dat ze coronaproof zullen verlopen.
Met open armen
zullen we je ontvangen op onze openingsavond
op donderdag 24 september
want we hebben je gemist!
De 2 yoga sessies gaan door op
• woensdag 23 september van 18.15u. tot 19 45u.
• donderdag 1 oktober van 18.15u. tot 19.45u.
Telkens in de yourth te Belzele, Belzeelsestraat 24. 12€ per persoon, ter plaatse te betalen, pasmunt als het kan. Snel inschrijven via Marijke: tel. 0476 038 873 – balmarij@telenet.be Comfortabele kledij voorzien. De plaatsen zijn beperkt tot 6 personen per sessie en qua afstand mooi verspreid.
reserveer hier een (ontsmet) matje.
Het gegidst bezoek aan 2 stadspaleizen in de Veldstaat te Gent gaat door op
• zaterdagnamiddag 10 oktober - samenkomst om 14.00u. ter hoogte van Hotel d'Hane Steenhuyse - Veldstraat 55.
• 6€ per persoon, ter plaatse te betalen, pasmunt als het kan.
• Snel inschrijven via Marijke: tel. 0476 038 873 – balmarij@telenet.be Een bezoek aan de stadspaleizen Hotel d'Hane Steenhuyse en Huis Arnold Vander Haeghen prikkelt de zintuigen. Ze ademen de sfeer van Dangerous Liaisons, van liefdes- en andere brieven met ganzenveer gepend, van upstairs downstairs, van salonrevoluties, balboekjes, Chinese zijde, muurschilderingen en nog meer van dat.
Tot ziens, tot weldra!

Startavond

24 september 2020 van 21:30u tot 00:30u

Inschrijven

Sessies en gegevens
Betaling
Ontvangstbevestiging

Overzicht