Startschot nieuw werkjaar

Georganiseerd door LEMBEKE

  • Lokaal
  • Alleen leden

Na een lange onderbreking stellen we het nieuwe werkjaar aan je voor, muzikaal opgeluisterd door muzikaal duo Alma Negra: twee stemmen, één gitaar.

Filip Lebrun en Sabine De Sutter (dochter van teamlid Katrien) grasduinen in de rijke muziekgeschiedenis en brengen zowel getrouwe weergaves als eigenzinnige versies van nummers die je vast en zeker herkent. Met hun akoestische versies en versmeltende stemmen schept het duo een intieme, gevoelige sfeer voor een ongedwongen en gezellige tijd vol muziekgenot. Hedendaagse artiesten maar ook klassiekers passeren de revue. New Wave, Pop, Country, Folk, Celtic, … Frans-, Nederlands-, Spaans- en Engelstalig, niets wordt geschuwd.
Filip en Sabine doopten hun samenwerking ‘Alma Negra’, wat zoveel betekent als Donkere Ziel in het Spaans. ‘Alma Negra’ is een verwijzing naar de vaak melancholische toets in de covers die ze brengen en waarmee ze je op sleeptouw nemen op de golven van de muziek.

Het spreekt voor zich dat we je terug vergasten op een snoepje en een drankje waar we, zittend aan de tafels, van genieten


Startschot nieuw werkjaar

05 oktober 2020 van 21:30u tot 01:00u

Inschrijven

Sessies en gegevens
Betaling
Ontvangstbevestiging

Overzicht