Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek het veelzijdig jaarprogramma en maak kennis met haar Markante Zaken

Georganiseerd door GROBBENDONK

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: An Truyens

Markant Grobbendonk Bouwel presenteert haar veelzijdig jaarprogramma 2022-2023 en plaatst haar Markante onderneemsters in de etalage.
 
Op woensdag 7 september presenteert Markant Grobbendonk Bouwel haar veelzijdig jaarprogramma voor het nieuwe seizoen 2022-2023. Zoals u van ons gewoon bent, hebben we een boeiend en gevarieerd programma voorbereid met uitstappen, workshops, lezingen, enz. … Kom dus zeker kijken wat er dit seizoen allemaal valt te ontdekken, beleven en vooral, genieten.
We verwelkomen u op het adres van Aap Normaal, de praktijk van kinder- en gezinscoach Evy Vandenbril. Zij is één van de zes opmerkelijke Markante dames uit Grobbendonk die we tijdens de avond in de kijker zullen zetten: Evy van Aap Normaal, Kathleen van Merrith Menta, kleurcoach An van Annabelle, Eva van De Alperij, Veerle van À Volonthée, Ann van Beautiful Boutique.
Het zijn 1 voor 1 toppers met een prachtig, avontuurlijk en pakkend verhaal. Tijdens een interview op de sofa mogen zij terecht een keertje pronken in de Markant etalage en ons inspireren met hun leerrijke ondernemingservaringen.
Als klap op de vuurpijl vieren we Fanny voor al haar jaren dienst in het bestuur. Dankzij haar onverminderde inzet mag Markant Grobbendonk-Bouwel bijna 50 kaarsjes uitblazen.
We zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste dames die in Fanny’s voetsporen willen treden. Twijfel niet, maar zet de stap en kom in het bestuur.
Gedurende deze avond bieden we een hapje en een drankje aan.
 
 Voor een goede organisatie vragen we om uw deelname te bevestigen vóór 2 september 2022 op markantgrobo@gmail.com

Ontdek het veelzijdig jaarprogramma en maak kennis met haar Markante Zaken

07 september 2022 van 19:30u tot 23:59u

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten