Deze activiteit is helaas afgelopen.

Styling-workshop in samenwerking met Jo Mode VOLZET

Georganiseerd door GENT CENTRUM

  • Lokaal
  • Alleen leden

Kan mode relevant zijn in een tijd waarin elke zekerheid op losse schroeven staat? Wij denken het wel. Maar misschien is de tijd rijp om het anders te doen, minder, beter gemaakt, eerlijker? En de designers hebben dat begrepen. Tijd dus om te kiezen voor mooie, kwaliteitsvolle kleren en voor winkels met service en een persoonlijke aanpak.
De zaakvoerders van Jo.Mode, Julie en Véronique kijken ernaar uit om ons te verwelkomen in hun zaak om de nieuwste, met zorg gekozen collecties te ontdekken.
Voor deze gelegenheid hebben we de stylist en personal shopper Bram Vermeersch uitgenodigd. Bram Vermeersch heeft een opleiding gevolgd in de modetechnologie en heeft als mode expert gewerkt voor VT4 en VijfTV. Hij werkt ook als online stylist bij Zalon (by Zalando). 

Het is zijn doel om de juiste kleding bij de juiste persoon te zoeken en die te doen stralen.

‘Met tips en een persoonlijk stijladvies wil ik ervoor zorgen dat mensen ook thuis aan de slag kunnen, waardoor ze niet alleen vandaag maar ook morgen stralend over straat gaan.’
Bram zal ons een presentatie geven over styling, trends, vormen, kleuren en stoffen. Daarbij kiest hij al enkele outfits uit de zaak en geeft ons advies op welke manier die nieuwe stukken kunnen gecombineerd worden met stukken uit onze eigen garderobe.
Na de presentatie kan iedereen rustig in de winkel rondkijken, eventueel iets passen en advies vragen aan Bram of aan de dames van Jo.Mode.Styling-workshop in samenwerking met Jo Mode VOLZET

13 oktober 2020 om 19:45u

Spreker: Bram Vermeersch

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten