Deze activiteit is helaas afgelopen.

Voordracht "Hedendaagse en culinaire etiquette. Hoe hoort het nu?"

Georganiseerd door PARKBOS

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Ruth De Vriendt

We vliegen het nieuwe jaar in en frissen meteen ons geheugen op met de voordracht "Hedendaagse en culinaire etiquette. Hoe hoort het nu?". Franky Malbrancke zal ons op een heel leerrijke, ludieke en aangename manier door deze avond loodsen.

Wat staat erop het programma?

De voorrangsregels

  • Wie gaat als eerste ergens binnen?
  • Wie gaat als eerste trap op?
  • Geef ik iemand een hand of wacht ik af?

Het voorstellen

  • Wie aan wie?
  • (On)bedwingbare reacties

Culinaire etiquette

  • Hoe ontvang ik mijn gasten?
  • Hoe hou ik mijn glas vast?
  • Waar staat mijn broodbordje, hoe verdeel ik mijn brood?
  • Hoe gebruik ik een servet?

GSM-etiquette/Kledingetiquette

En zo veel meer...

Het belooft weer een verrassende en boeiende avond te worden. Wij hopen jullie talrijk te mogen ontvangen. Aansluitend houden we een gezellige nieuwjaarsdrink.


Inschrijvingsmodaliteiten:

  • Maximum 50 deelnemers
  • Markant leden en partners betalen 20€ pp. - niet-leden 30€ pp
  • Voor vragen: contacteer jongmarkant.dpsdw@gmail.com

Voordracht "Hedendaagse en culinaire etiquette. Hoe hoort het nu?"

24 januari 2020 om 21:00u

Spreker: Franky Malbrancke

Je kan je inschrijven vanaf 10-11-2019.

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten