Deze activiteit is helaas afgelopen.

Bezoek JAVA koffiebranderij & wandeling wijngaardberg

Georganiseerd door GRIMBERGEN

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Anne-Mie Lembrechts

Programma:
  • 9u: Vertrek Grimbergen via carpooling (plaats nog af te spreken)
  • 10u: Rondleiding The JAVA Coffee Company, een familiebedrijf waar Kathleen Claes zaakvoeder is. We maken kennis met het ganse productieproces van koffie in o.a. de branderij en het labo. Uiteraard proeven we ook met een zoetigheid erbij. Na afloop kan je vrijblijvend een geschenkbon van 4€ spenderen in de JAVA-shop. Met de wagens rijden we 5min. verder naar onze lunchplek.
  • 12u30: Lunch bij de gekende familiezaak Brasserie Boeres in Wezemaal. Keuze uit de volgende gerechten (door te geven aan Josiane bij inschrijving): Ballekes in tomatensaus met frietjes, Huisbereid lievelingshapje van de koningin met garnituur en frietjes, Gegratineerde Werchterse geitenkaas op een toast met een warme dressing van perenblokjes en garnituur. Inbegrepen: 1 glas witte of rode huiswijn, ½ liter water plat of bruisend en 1 koffie/thee.
  • 13u30: Aanvang van de wandeling in het glooiende landschap van de Wijngaardberg. De wandeling is 7.3km (duur +/- 2u). We voorzien een kleine versnapering voor onderweg. Zelf goede wandelschoenen en een flesje water voorzien. 
  • +/-15u30/16u: Einde en terugkeer naar Grimbergen

Wens je zelf chauffeur te zijn voor de carpooling? Gelieve dit te melden aan josiane.vanspranghe@gmail.com zodat we een planning kunnen opmaken. Graag ook aan Josiane jouw lunchkeuze te bevestigen.Bezoek JAVA koffiebranderij & wandeling wijngaardberg

20 april 2023 van 10:00u tot 16:30u

Locatie: 

Wezemaal

Je kan je inschrijven voor deze activiteit t.e.m. 11-04-2023.

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten