Deze activiteit is helaas afgelopen.

Workshop bloemschikken met Sofie Leysen

Georganiseerd door GROBBENDONK

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Markant Grobbendonk Bouwel maakt op woensdag 11 mei kennis met het plezier van bloemschikken onder begeleiding van florist Sofie Leysen in ‘De Schuur’ bij Lut. En creëert een prachtig bloemstuk voor een fantastische moederdag.
Beste Markante dame,
Op 8 mei vieren we nationale moederdag. De ideale gelegenheid om onszelf nog eens te verwennen met onze workshop op woensdag 11 mei. Onder het genot van een glaasje cava leren we de knepen van de bloemsierkunst en aan het eind houden we een decoratief tafelstuk over.
Sofie Leysen is florist met jarenlange ervaring. Zij zal elke deelneemster persoonlijk begeleiden en niets verbloemen, zodat iedereen een mooi resultaat bereikt. Wellicht heb je door haar aanstekelijk enthousiasme op het einde van de avond een nieuwe hobby gevonden.
Tijdens deze workshop leer je alles wat je moet weten over het samenstellen van een bloemstuk met levendige bloemen en bladeren, een natuurlijk kleurenpalet, kunstzinnige en harmonieuze compositie en welke materialen je hiervoor kan gebruiken.
Hou je van gezelligheid en creëer je graag een knusse, natuurlijke sfeer in huis dan zit je na deze workshop op rozen. Je zal een prachtig, fleurig bloemstuk op tafel kunnen zetten voor een fantastisch moederdag.
Wanneer: woensdag 11 mei om 19 u 45
Waar: De Schuur, Tibourstraat Nijlen, parking ter hoogte academie Nijlen
Bijdrage: enkel leden 55 euro
Praktisch:
Alle bloemen, groen, oase en een schaaltje van 20 cm diameter liggen netjes voor u klaar en iedereen wordt persoonlijk begeleid.
Zelf voorzie je een warme trui of vest, schort, schaar, snoeischaar, scherp snijdend mesje. Mocht je in de tuin takjes groen, besjes (dikkere bosjes met meerdere vertakkingen) hebben, breng deze ‘opvullers' dan ook mee.
 
Voor een goede organisatie vragen we om uw deelname te bevestigen voor 5 mei 2022 op markantgrobo@hotmail.com of aan Fanny op 0486 684660 (na 18u) Graag betaling vooraf op rek. nr. BE 52 2300 2135 8309 .

Workshop bloemschikken met Sofie Leysen

11 mei 2022 van 19:00u tot 23:00u

Spreker: Sofie Leysen

Locatie: 

De Schuur, Nijlen

Inschrijven vanaf 14-09 tot en met 04-05-2022.

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten