Workshop Introductie in de Astrologie

Georganiseerd door BRUSSEL

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Carla Julie

Astrologie gaat zoveel verder dan de oppervlakkige portretjes die je in magazines vindt. Het is een fantastische tool om je zelfkennis te verdiepen. Want naast jouw Zon (waarvan de positie je doet zeggen ‘Ik ben Ram’, bijvoorbeeld), zijn er heel wat andere astrologische elementen die iets over jou vertellen, over hoe je functioneert en wat jouw diepste drijfveren zijn. Wist je dat de positie van de Maan inzicht geeft in je emoties en behoeften, en die van Mercurius jouw manier van communiceren laat zien? Jupiter op zijn beurt belicht wat je nodig hebt om te stralen en je op je plaats te voelen. 

In deze workshop van 2,5 uur leer je de basis van jouw geboortehoroscoop ‘lezen’: welke energie is aanwezig? Welke elementen onderbouwen jouw persoonlijkheid? Het is ook mogelijk om de grote lijnen van je professionele roeping te onderzoeken.  

Je krijgt een exemplaar van je eigen radix (geboortehoroscoop) en je astrologische identiteitskaart als het ware. Wil je deelnemen, bezorg me dan bij inschrijving je geboortegegevens: datum, gemeente en exact geboorte-uur. Zonder die gegevens kan ik jouw radix niet opmaken. (Weet je niet hoe laat je geboren bent? Dat staat in je geboorteakte, waarvan je eenvoudig een uittreksel kan opvragen in de gemeente waar je geboren bent).


Spijtig! Alle beschikbare plaatsen voor deze activiteit zijn reeds bezet.