à Volonthée

Diensten

Leopoldstraat 30
Grobbendonk 2280

Over deze zaak

à Volonthée biedt wellness voor de ziel. In een drukke wereld vol met prikkels die om aandacht schreeuwen, helpen we je een veilige ruimte creëren om thuis te komen bij jezelf, terug te keren naar je innerlijke bron en even helemaal tot rust te komen. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en zonder oordeel, maak ik verbinding met jouw zielenlicht en vorm de brug tussen jou en je innerlijke bron. De kracht van de natuur speelt een belangrijke rol in dit proces. Mijn aanbod bestaat uit : Reiki, Aromatouch-massage (massage met essentiële oliën), Vrouwencirkels, Intuïtieve coachingsessies met behulp van Bloesemremedies & Homemade kruiden- en theemengelingen. Het is mijn zielenmissie om opnieuw te (mogen) voelen, om jezelf te leren verbinden met je intuïtie, om het vertrouwen in jezelf te vinden, om je potentieel te (her)ontdekken en je gaven te ontwikkelen, om je eigen leven terug in handen te nemen. Maak gebruik van je innerlijke kracht en unieke talenten en durf ze uitstralen! Bewust terugkeren naar de kracht van de natuur en leven in overvloed, à Volonthée!

Bekijk meer Markante zaken

https://vrouwennet.be/uploads/markante-zaken/Annabelle-beeld1.png

Anabelle

Steenbergstraat 28 Grobbendonk 2280

Jouw gevoel is de belangrijkste waarheid in jouw leven. Durf jij jouw waarheid leven? Jouw waarheid leven brengt je dat geluksgevoel, waar elke mens van droomt. Als sterktecoach en erkend loopbaanbegeleider maak ik jouw binnenkant zichtbaar aan jouw buitenkant, zodat jouw overkant je juist begrijpt. Ik ga liefdevol met jou voor de spiegel staan en begeleid je naar volledige zelfacceptatie, zodat je dagelijks zelfvertrouwen mag ondervinden en je twijfels aan de kant kan zetten. Kleuren helpen je bewust te worden van jouw talenten en uitdagingen en leren je communiceren met het juiste resultaat. Ik leer je om naar jezelf te kijken en weer te zien hoe mooi je bent, om je grenzen te bewaken en je dromen te realiseren. Ik kijk naar mensen zoals naar bloemen. Elke bloem, elke mens is anders. Allemaal zijn ze mooi, uniek en bijzonder. Ik hou ervan om mensen te laten stralen zoals bloemen in de zon. Straal uit wie je bent. Wees mild voor jezelf en leef jouw mooiste JIJ!

Diensten
https://markantvzw.be/uploads/markante-zaken/alperij-beeld-2.jpg

De Alperij

Astridplein 36 Grobbendonk 2280

Alperij, da's al het goede uit de Alpen, uit liefde voor de Alpen. Een klein winkeltje met een groots assortiment! Zo goed als alles dat je in de Alperij vindt komt uit de Alpen, uit kleine niet-industriële bedrijven en zoveel mogelijk rechtstreeks van de producenten. Je kan het een beetje vergelijken met het 'korte keten' verhaal, maar dan op langere afstand. Ben jij ook zo'n grote fan van de Alpen? Hou je van al het lekkere dat de Oostenrijkse bergen je bieden? Geniet je graag van (h)eerlijke producten uit kleine bedrijven? Ja...lees dan zeker verder! In de Alperij vind je Oostenrijkse kazen, vleeswaren en andere delicatessen zoals confituren, olie's, ... Uiteraard hebben we in de Alperij ook een ruim assortiment aan schnaps, likeur, gin en wijn. Verder maken we ook een heel aantal verse bereidingen zoals Apfelstrudel, Topfenstrudel, Spätzle, ... Winkelen in de Alperij doe je in onze winkel in Grobbendonk of online in onze webshop! Met veel plezier stellen we jullie geschenkmanden samen en verzorgen we jullie kaas (en vlees)tafel voor grote en (hele) kleine gelegenheden.

Handelszaak
https://markantvzw.be/uploads/markante-zaken/foto-opening_618d242a4153d_1636639786.jpg

Beautiful Boutique

Hoveniersstraat 16 Grobbendonk 2280

Zaakvoerster Ann, mama van twee kindjes, had altijd een passie voor alles wat rond beauty en health draait. Na meerdere opleidingen te volgen besloot ze Beautiful Boutique in Grobbendonk, bij Antwerpen op te richten. Hier kunt u terecht voor al uw behandelingen naar keuze die perfect worden uitgevoerd. Wie schuilt er echt achter de naam Beautiful Boutique? Omdat jullie bij Beautiful Boutique geen nummertjes zijn maar echte klanten, krijgen jullie een kijkje achter de naam van het befaamde beautysalon te Grobbendonk. Als bezige "mama" en beroepsmilitair zorgt Ann dagelijks voor een evenwicht tussen werk en gezin. Haar pure passie, het verwennen van mensen en het voorzien van professionele behandelingen maakt het geheel compleet. Bovendien worden er jaarlijks nog heel wat bijkomende cursussen gevolgd om steeds up-to-date te blijven met de laatste trends en technieken. Bij Beautiful Boutique kunt u terecht voor heel wat uiteenlopende behandelingen. Uw nagels, wimpers, wenkbrauwen en ook uw lichaam worden zorgvuldig verwend door middel van diverse behandelingen. Ook de Cryolipolyse behoort tot de mogelijkheden. Ontdek de voordelige tarieven en boek meteen een afspraak bij het Beautysalon te Grobbendonk. Indien u nog vragen hebt kunt u steeds contact opnemen.

Handelszaak