After work Valentijn drink

Georganiseerd door BRUSSEL

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Saskia Greta

In de wereld van de wijn zien we dat natuurwijnen al lang geen hype meer zijn. Zowel de consument als de wijnbouwer kiezen voor een zuivere wijn met lage interventie.
Men gaat natuurlijke alternatieven zoeken om de wijngaard gezond te houden en te versterken. Ook het oogsten gaat zoals het vroeger was en minder machinaal.
Het vergisten gebeurt spontaan met autochtone gisten, de gisten die boven de wijngaard zweven en terug te vinden zijn op de schil. Verder gaat m’n ook veel minder allergenen gebruiken, zodat we de pure smaak van de wijn opnieuw leren ontdekken waar het fruit en het terroir primeren. 

Foto: Yves van den Boogaart



After work Valentijn drink

13 februari 2026 van 19:00u tot 22:30u

Spreker: Yves van den Boogaart

Locatie: 

Yves Wine Gallery, Brussel

De prijzen zijn nog niet gekend voor deze activiteit of inschrijven gebeurt zoals hierboven beschreven.