Bezoek aan het Felixart Art & Eco Museum + picknick

Georganiseerd door BRUSSEL

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

In Drogenbos, vlakbij Ukkel, vind je een unieke plek: het Felixart Art & Eco Museum.

Waarom uniek? Omdat je op éénzelfde plek een museum hebt dat gewijd is aan een kunstenaar, Felix De Boeck, de hoeve waar hij woonde én een prachtig natuurplekje van 5ha.

Felix De Boeck was een pionier van de abstracte kunst in België. Zeer merkwaardig voor iemand die eigenlijk alleen op zondag schilderde en de rest van de tijd als boer werkte. Hoe kon dat? Julie, Markant teamlid, werkt als vrijwilligster in het museum en zal jullie het opmerkelijke levensverhaal van Felix De Boeck vertellen. 

We starten de uitstap met een bezoek aan zijn hoeve en woonplek. Daarna genieten we van een picknick in het natuurdomein rond het museum (wij zorgen voor alles!). Tenslotte kan je het museum bezoeken, waar momenteel de tijdelijke tentoonstelling 'Futuromarennia' te bekijken is, met Oekraïnse avant-garde kunstenaars van 1910 tot 1930.

De prijs voor deze activiteit bedraagt 20€, maar let op: de inkomprijs voor het museum zit hier niet inbegrepen. Omdat sommige leden een museumpas hebben, is het handiger indien iedereen de inkom apart betaalt. Inkomprijs Felixart: 8€ of gratis met een museumpas.


Bezoek aan het Felixart Art & Eco Museum + picknick

16 juni 2024 van 11:30u tot 15:30u

Je kan je inschrijven voor deze activiteit t.e.m. 08-06-2024.

Inschrijven

Sessies en gegevens
Betaling
Ontvangstbevestiging

Overzicht