Deze activiteit is helaas afgelopen.

Bezoek aan kruidenkwekerij Claus

Georganiseerd door EVERGEM CENTRUM

  • Lokaal
  • Alleen leden

Contact: Marijke Balcaen

Een unieke kwekerij in Kruisem...

gepassioneerd door kruiden sinds 1900! 


Wees erbij op woensdagnamiddag 15 mei 2024.

Het bezoek aan de kruidenkwekerij Claus start om 14.00 u. ter plaatse en duurt ongeveer 2 uur. Tijdens de rondleiding wordt stilgestaan bij de plant als dusdanig, de teelt, de culinaire en heilzame toepassingen, de symbolen en verhalen en uiteraard krijgen we antwoord op al onze vragen.

Na de rondleiding ronden we af met een hapje en een drankje en gaan we niet met lege handen naar huis. 

Deelnameprijs voor leden en partners: 16€ per persoon. Inschrijven bij Marijke Balcaen via balmarij@telenet.be of via 0476 038 873 ten laatste tegen 8 mei, op verzoek van het bedrijf. Dank om over te schrijven op de rekening van markant Evergem BE 09 8538 3814 0757 met vermelding van jouw meisjesnaam + kruiden.

We verplaatsen ons met de wagen en we vertrekken vanop de parking van onze ALDI in de Hofbilkstraat. Afspraak op de parking om 13.00u. Vertrek richting Kruisem om 13.15u.  Ben je bereid te rijden en heb je vrije plaatsen in de wagen, gelieve dit te melden bij inschrijving. 
Wil je liever meerijden, dan zoeken we voor jou een zitje in een wagen. Vertrek je liever vroeger en hoeven we niet op je te wachten, dan weten we dat ook graag.  Aan de passagiers vragen we om de bereidwillige chauffeur een bijdrage van 2€ per persoon te schenken. 
 Bezoek aan kruidenkwekerij Claus

15 mei 2024 van 14:00u tot 16:00u

Locatie: 

Kruisem

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten