Deze activiteit is helaas afgelopen.

Genieten van de botanische keuken

Georganiseerd door DEINZE

  • Lokaal
  • Alleen leden

Contact: Jeannette Holman


LIEVE MARKANTE DAMES,

Veel mensen willen graag wat minder vlees of vis eten.
Iedereen weet dat het gezonde en lekkere voedingsmiddelen
zijn, maar dat we er teveel van eten. En te, da’s nooit goed,hé?
Gelukkig zijn er voldoende alternatieven om toch een heerlijke
maaltijd te bereiden.
Hedendaagse chefs van het bovengemiddelde niveau zetten
vaak stappen in de richting van de ‘botanische keuken’. Maar wat
gebruiken ze dan wel? En hoe maak je plantaardig lekker?
Niet evident, want de meesten onder ons zijn niet grootgebracht
met enkel plantaardige voeding. Het zit ook niet echt in onze
cultuur.

Lieve Ferdinande, docente bij Velt, laat je kennismaken met topsmaakmakers uit de botanische keuken.
Ze toont hoe je die kan gebruiken en we proeven samen een
aantal bereidingen ermee.
Zelfs als je gewoon blijft koken zoals je steeds deed zijn deze
smaakmakers een aanwinst in de keuken.
Kom maar mee genieten, schrijf vlug in.
Er is plaats voor +/-25 personen.

PS: Tracht te carpoolen en parkeer niet op de gewone parking
voor de klanten maar neem het baantje direct rechts en parkeer
achter de serretunnels.

Volg de Markante wegwijzers !

Genieten van de botanische keuken

21 maart 2024 van 14:00u tot 18:00u

Spreker: Lieve Ferdinande

Inschrijven vanaf 21-03 tot 21-03-2024.

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten