Deze activiteit is helaas afgelopen.

Goesting in een “bie”-zondere avond met imker Johan Aerts van Beezy Compangnie

Georganiseerd door GROBBENDONK

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: An Truyens


Goesting in een “bie”-zondere avond met imker Johan Aerts van Beezy Compagnie.
 
Beste markante dame,
 
Op woensdag 17 april ontvangt Markant Grobbendonk Bouwel imker Johan Aerts van Beezy Compagnie, die komt vertellen over de bloemetjes en de bijtjes en de heerlijke honing die daaruit wordt geboren. Uiteraard kan een proeverij van diverse honingen niet ontbreken.
Honing is hip, lekker én super veelzijdig. Bovendien zijn imkers en bijen onmisbaar voor de natuur. Tijdens de voorstelling laat Johan je kennismaken met het fascinerende leven van honingbijen en met de bijzondere kunst van het imkeren. Zijn passie voor honing druipt er van af.
Er komt heel wat bij kijken om deze zoete lekkernij te produceren. Bijen verzorgen, honing oogsten, honing potten … ’s Zomers zie je imkers vaak rondtoeren van de éne bijenkolonie naar de andere. In het najaar zijn ze druk in de weer om hun honingbijen comfortabel te laten overwinteren. Het voorjaar is de tijd om de bijenvolkeren opnieuw klaar te stomen voor het zomerseizoen.
Bij Beezy Compagnie oogsten ze de honingen op verschillende momenten doorheen het jaar wat resulteert in een grote verscheidenheid aan smaken. Je kan onder andere proeven van de aromatische koolzaadhoning, fruithoning, lindehoning, zomerhoning, ….
Goesting in deze “bie”-zondere avond met imker Johan Aerts van Beezy Compagnie? Schrijf dan snel in.
Wanneer: woensdag 17 april 2024, ontvangst 19u30, start 20u
Waar: Volle Vaart, Grobbendonk
Toegangsprijs: 20 euro leden, niet-leden 30 euro
Praktisch: De inschrijving ligt vast als de bijdrage van 20/30 euro vóór 12 april 2024 wordt gestort op het rekeningnummer van Markant Grobbendonk Bouwel BE52 2300 2135 8309. Vergeet niet om je meisjesnaam evenals activiteit Bie-zondere avond Honing te vermelden. We vragen ook om je inschrijving per mail aan markantgrobo@gmail.com te bevestigen.
Het bestuur.Goesting in een “bie”-zondere avond met imker Johan Aerts van Beezy Compangnie

17 april 2024 van 19:30u tot 22:30u

Spreker: Johan Aerts

Inschrijven vanaf 20-03 tot en met 12-04-2024.

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten