Goesting om te genieten van een (h)eerlijk veganistisch feestmaal als apotheose van het 50 jarig jubileum van
Markant Grobbendonk Bouwel
Beste Markante dame,
Op 19 juni nodigt Markant Grobbendonk Bouwel je uit voor de bijzondere viering van het 50-jarig bestaan, tevens het afsluitdiner van het activiteitenseizoen.
We verwelkomen je graag in Villa Tulsi, een verborgen parel met een unieke huiskamerkeuken onder leiding van chef-kok Wendy.
Bij Villa Tulsi draait alles om respect voor het leven, voor de natuurlijke keuken en vanzelfsprekend voor de gasten. Vanuit deze filosofie creëren ze eenvoudige, elegante gerechten met 100% plantaardige ingrediënten. Bij voorkeur seizoensgebonden en waar mogelijk biologisch.
Ontdek samen met ons, Markante dames, een wereld van pure smaken, geuren en gezelligheid in een karaktervol herenhuis uit het begin van de 20e eeuw. Laat je verleiden door de eerlijke, vegan cuisine bereid met liefde en aandacht voor detail.
Je mag helemaal jezelf zijn want bij Villa Tulsi is de gemoedelijke, huiselijke sfeer deel van het concept. Chef-kok en gastvrouw Wendy Van Looy zorgt voor een hartelijke, persoonlijke ontvangst.
Kijk jij er even hard naar uit als wij om samen te genieten?
Waar: Villa Tulsi, Emblemsesteenweg 29, 2560 Nijlen
Wanneer: Woensdag 19 juni 2024, ontvangst vanaf 18u30
Deelname: 60 euro voor het menu inclusief aperitief – water – huisgemaakte ice tea – koffie en thee -wijn.
Praktisch: gelieve per mail je deelname voor 12 juni aan markantgrobo@gmail.com te bevestigen. De inschrijving ligt vast na betaling van 60 € voor leden op rekeningnummer BE52 2300 2135 8309 van Markant Grobbendonk Bouwel met vermelding van je meisjesnaam evenals activiteit afsluitdiner.
19 juni Villa Tulsi
Menu
Cava met aperohapjes:
Carpaccio van rode biet met sinaasappeldressing
Nachos met dipsaus op de ofyr
Huisbereide foccacia met tomaat en Italiaanse kruiden
-
Risotto met asperges en doperwtjes
-
Haselbackaardappeltjes met misosaus en groentefricassee van lentegroentjes
-
Geflambeerde sinaasappels met gekarameliseerde amandelen en gegrilde aardbeien met vanille ijs, limoen en basilicum