Deze activiteit is helaas afgelopen.

Goesting om op een gezonde wijze 50 jaar Markant Grobbendonk Bouwel te vieren

Georganiseerd door GROBBENDONK

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: An Truyens

 
Goesting om na de feestdagen te ontgiften en de eerste activiteit 50 jaar Markant Grobbendonk Bouwel te vieren.
Nele Joris, Puur Lokaal
 
Beste Markante dame,
Op 17 januari maken we kennis met markante dame Nele Joris, moeder van twee tieners en gepassioneerd experte op het gebied van voeding en gezonde levensstijl. Ze voltooide de kPNI opleidingen tot Orthomoleculair Therapeut en Intermittent Living Coach en bevindt zich nu in haar laatste jaar tot PNI-therapeut. KPNI staat voor klinische psycho-neuro-immunologie. Het is een tak binnen de gezondheidsleer die een holistische aanpak biedt voor chronische welvaartsproblemen gelinkt aan onze moderne westerse levensstijl.
Nele Joris haar missie is om drukbezette, zelfbewuste vrouwen te helpen hun eigen gezondheid in handen te nemen door middel van pure lokale voeding, zodat ze weer vol energie en goesting in het leven staan. Tijdens deze workshop leert ze hoe je kunt helen met voeding volgens het eeuwenoude adagium van Hippocrates: "Laat voedsel uw medicijn zijn en uw medicijn niet uw voedsel."
En natuurlijk gaan we ook toosten op onze gezondheid. Want laat het nu exact 50 jaar geleden zijn dat Markant Grobbendonk Bouwel in 1974 werd opgericht. We willen dit bijzondere moment graag samen met jou vieren. Verwacht geen overdadig kerstmenu maar wel een culinaire reis naar heerlijk pure, gezonde, lokale producten boordevol essentiële voedingsstoffen.
Nele zal ons in haar Puur Lokaal verrassen met vijf verschillende hapjes en bijpassende drankjes. Tijdens het proeven geeft ze allerlei nuttige tips zodat ook jij betere bewuste keuzes kunt maken in de keuken en de supermarkt.
Goesting om je smaakpapillen te laten dansen op ons 50-jarig bestaan? Geniet van een culinair avontuur vol heerlijke en voedzame hapjes die onze zintuigen prikkelen en energie geven.
Wanneer: Woensdag 17 januari, ontvangst 19u30, start 20 u
Waar: Nele Joris, Puur lokaal, Dorp 11, 2242 Pulderbos
Toegangsprijs: 30 euro leden, niet-leden 45 euro kennismaking Puur Lokaal, 5 hapjes met aangepaste drankjes
Praktisch: gelieve je deelname voor 10 januari per mail aan markantgrobo@gmail.com te bevestigen. Je deelname is definitief na betaling van 30€/45€ op rekeningnummer BE52 2300 2135 8309 van Markant Grobbendonk Bouwel met vermelding van je meisjesnaam evenals activiteit 50 jaar Markant Nele Joris.
 
Het bestuur.
 

Goesting om op een gezonde wijze 50 jaar Markant Grobbendonk Bouwel te vieren

17 januari 2024 van 19:30u tot 22:30u

Spreker: Nele Joris

Locatie: 

Puur Lokaal, Pulderbos

Inschrijven vanaf 14-12 tot en met 12-01-2024.

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten