Deze activiteit is helaas afgelopen.

Kamerconcert in de Gentse Opera

Georganiseerd door EVERGEM CENTRUM

  • Lokaal
  • Alleen leden

Contact: Marijke Balcaen

Ga je mee? Dan treffen we elkaar op zondag 26 november 2023 om 17.00 u. in de Opera van Gent om te genieten van het kamerorkest ‘Romantische strijkers’.
Of we de romantiek bij de muzikanten zelve zullen vinden of bij hun muziek, dat kunnen we pas weten als we hen bezig zien en bezig horen. De Romantische strijkers brengen gedurende anderhalf uur kamermuziek van Antonín Dvořák en Johannes Brahms. Dit klinkt nu reeds als muziek in de oren. Het kan geen toeval zijn dat we 12 dagen daarvoor de vioolbouwer Pieter Goossens gaan bezoeken. We zullen met andere oren naar die fijnbesnaarde instrumenten luisteren.

Wat moet jij doen?
Snel wezen en jouw deelname bevestigen bij Nicole Depauw via nicole.depauw@gmail.com of via 0474 267 165, tegen ten laatste 17 november.
Het groepstarief van 18€ pp overschrijven op de rekening van Markant Evergem BE09 8538 3814 0757 met vermelding van jouw meisjesnaam + opera.
Voor partners openen we een reservelijst. Je wordt verwittigd als de partner kan aansluiten. De plaatsen zijn beperkt, de voorrang gaat naar onze leden. Het operagebouw is toegankelijk via De Kouter, Gent. Kamerconcert in de Gentse Opera

26 november 2023 van 15:00u tot 17:00u

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten