Matinée Mélangée 2024

Georganiseerd door Vlaams-Brabant en Brussel (Regionaal)

  • Regionaal
  • Alleen leden

Contact: Saar Van den bergh

We spreken om 10u30 af aan het Centraal Station en gaan samen met Markant-lid Valerie van Bazaar Trottoir op pad langs straffe ondernemende vrouwen met diverse verhalen. Zo is er het opmerkelijk verhaal van Daphné de Crombrugghe die na de diagnose van een oogziekte een carrièreswitch maakte met Vinaigrerie Sainte-Odile. We gaan ook langs bij Sandrine Vasselin van MISAO voor een 'gekruide' ontdekking. Ook een bezoek aan BruZelle staat op het programma, de organisatie die zich inzet tegen menstruatiearmoede en waar we ook onze regionale Warm Markant-actie voor hebben opgezet. Onderweg houden we regelmatig halt voor enkele interessante weetjes. 

Na de kennismakingen met de onderneemsters trekken we naar Habesha Village, een Ethiopisch restaurant waar ze ons gastvrij ontvangen met een exotische lunch. Na afloop van de lunch kunnen we samen terug naar het Centraal Station wandelen.

50€ exclusief voor leden 
De bezoeken en een lunch met 1 drankje naar keuze (wijn/bier/soft drink) zijn inbegrepen. Vervoer naar Brussel is zelf te voorzien - totale wandelafstand +/- 3km

De uitleg bij Bruzelle is nederlandstalig - bij MISAO en Vinaigrerie Sainte-Odelie franstalig (begeleiders kunnen deels vertalen). 

Matinée Mélangée 2024

28 april 2024 van 10:30u tot 14:30u

Locatie: 

Brussel

Je kan je inschrijven voor deze activiteit t.e.m. 19-04-2024.

Inschrijven

Sessies en gegevens
Betaling
Ontvangstbevestiging

Overzicht