"Mocktails à La Filipina" - workshop

Georganiseerd door PUURS

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Een heerlijke mocktail workshop.

Dat ananassen, kokosnoten, bananen en mango’s lekker zijn, wisten we al langer. Maar dat ze ook heerlijk zijn in een lekkere cocktail of mocktail ontdek je tijdens deze leuke workshop “Mocktails à La Filipina” een ideaal alcoholvrij alternatief voor de cocktail, zeker in het zicht van de komende eindejaarsfeesten. Tijdens deze workshop komen heel wat verschillende zaken aan bod. Hoe maak ik een mocktail? Wat heb ik nodig? Wat is de juiste techniek? Roeren, shaken of rechtstreeks in het glas?
 
Bovendien leer je niet alleen heerlijke drankjes maken, maar ook waarom de ingrediënten ervan zo belangrijk zijn voor ondernemende families in de Filipijnen. Je gaat bovendien naar huis met een gratis receptenboekje
 
Vrouwen een eerlijke kans geven om als onderneemsters hun talent te ontplooien. Daar zijn Markant en Trias elke dag mee bezig. We zetten ons samen in voor een duurzame en inclusieve samenleving en moedigen vrouwen aan om ondernemend in het leven te staan. Trias werkt samen met meer dan 100 organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zo bereiken we jaarlijks zo’n 180.000 ondernemers. Markant en Trias werken al decennia samen. 
"Mocktails à La Filipina" - workshop

06 december 2023 van 20:00u tot 22:30u

Inschrijven

Sessies en gegevens
Betaling
Ontvangstbevestiging

Overzicht