Molsbroek/Mili zuivelhoeve

Georganiseerd door WACHTEBEKE

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Karin Facon


Onze volgende activiteit komt er aan op donderdag 30 mei.
We hopen op een mooie, stralende lentedag!
De sportievelingen onder u, kunnen kiezen voor een fietstocht vanuit Lochristi naar het mooie Molsbroek, lunchen voor eigen rekening in een brasserie te Lokeren, verder fietsen naar de zuivelhoeve Mili en na de rondleiding gezamenlijk terug fietsen naar Lochristi.
Deze fietstocht wordt begeleid door Brigitte en start bij haar thuis te Pauwstraat 100 Lochristi om stipt 11u. Voor meer info kan u haar bereiken op nr. 0486/60 03 57.
Dames van Wachtebeke kunnen de fietstocht van daaruit aanvangen.
Een tweede mogelijkheid is een wandeltocht rond het Molsbroek. Deze wordt begeleid door Nadine, te bereiken op nr. 0486/45 88 69 en start om 12.30u aan het bezoekerscentrum Molsbroek, Molsbergenstraat 1 te Lokeren. Er is een terras met tafels en banken waar we elkaar treffen. Parkeren kunt u in de straat. De wandeling is 4,5 km op verharde paden.
Als derde mogelijkheid kan u kiezen om enkel de Mili-hoeve te bezoeken, Eksaardebaan 5 Lokeren. We worden daar verwacht tegen 14.15u en krijgen een rondleiding op het bedrijf waar we de volledige productie van kalfje tot eindproduct kunnen volgen. Er wordt aandacht besteed aan koemanagement en de aspecten van de voedselveiligheid in de moderne landbouwsector.
We sluiten af met een lekker ijsje!
We rekenen opnieuw op veel inschrijvingen! Als u betaalt, vermeld dan duidelijk bij de mededeling of u kiest voor mogelijkheid 1,2 of 3!
Veel vriendschappelijke groeten van team Markant Lochristi en Wachtebeke!

Molsbroek/Mili zuivelhoeve

30 mei 2024 van 11:00u tot 17:00u

Locatie: 

Lokeren

Inschrijven

Sessies en gegevens
Betaling
Ontvangstbevestiging

Overzicht