Deze activiteit is helaas afgelopen.

Voordracht Osteopaat Colette Peeters

Georganiseerd door EVERGEM CENTRUM

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Kathelijne Depuydt


Beste vriendin van Ferm en/of Markant.

Colette en wijzelf verwachten je op 25 april in het POC, Bibliotheekstraat 1 te Evergem. We starten om 19.30 u.
Je mag een interessante avond verwachten waar je als vrouw veel zal van opsteken. Colette Peeters is een internationale autoriteit op het gebied van de osteopathische behandeling van gynaecologie, endometriose en infertiliteit. Ze heeft bijna 30 jaar ervaring met de behandeling van patiënten, eerst als kinesitherapeut en later als osteopaat. Ze heeft de afgelopen jaren een groot osteopathisch onderzoek gedaan met 254 endometriose patiënten.

Deelnameprijs: 12 € voor leden, dochters en moeders van leden, 17 € voor niet leden, drankje tijdens de pauze inbegrepen.

Gelieve als volgt in te schrijven tegen 21 april.
Ben je lid van Ferm, dan schrijf je in door te betalen op de rekening van Ferm. Ben je lid van Markant, dan schrijf je in bij Kathelijne Depuydt via kathelijne@telenet.be of tel 0486 100 295 en betaal je zoals hieronder vermeld.
Alle betalingen centraliseren we bij FERM Evergem op rekeningnr BE 97 7374 0939 8849 met vermelding van jouw meisjesnaam + Colette Peeters. De betaling geldt als definitieve inschrijving.

Ferm en Markant hebben samen een groot aantal leden. De inschrijvingen zullen vlot verlopen als we de bovenstaande instructies volgen. Het team Ferm en het team Markant danken je daarvoor!


Voordracht Osteopaat Colette Peeters

25 april 2024 van 19:30u tot 22:00u

Spreker: Colette Peeters

Deze activiteit is helaas afgelopen.

Ontdek alle activiteiten