Weer of geen weer? Weervrouw Jacotte Brokken vertelt ons alles over het weer en over zichzelf !

Georganiseerd door Ieper-Roeselare (Regionaal)

  • Regionaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Ann Van Essche


Op 3 april 2023 presenteerde Jacotte Brokken haar eerste weerbericht. Sindsdien is ze een vaste waarde geworden op radio, tv en online. Ze werd zelfs bijna De Slimste Mens Ter Wereld. In deze keynote vertelt Jacotte over haar ervaringen. Hoe word je weervrouw? Hoe ziet een dag bij Het Weer eruit? En hoe kan je complexe inhoud toch helder presenteren aan een breed en gevarieerd publiek?
Jacotte studeerde in 2015 af als master scheikunde aan de Universiteit Antwerpen. De eerste jaren van haar loopbaan gaf ze les, deed onderzoek in de chemie en werkte in de chemische industrie. Ze werkte twee jaar aan een doctoraat, waarin wetenschapscommunicatie aan bod kwam. In 2019 ging ze bij de VRT aan de slag als digital creative. Daar werkte ze onder meer voor Culture Club op Radio1, VRT Innovatie en De Warmste week. Dat jaar nam ze ook deel aan Studio Dada voor jong radiotalent op Studio Brussel.
Kortom, een heel veelzijdige dame die ons heel wat te vertellen heeft!
 
Weer of geen weer? Weervrouw Jacotte Brokken vertelt ons alles over het weer en over zichzelf !

24 oktober 2024 van 20:00u tot 23:59u

Spreker: Jacotte Brokken

Inschrijven vanaf 23-09 tot en met 18-10-2024.

Dit netwerk heeft de inschrijvingen (nog) niet opengesteld. Volg, indien vermeld, de inschrijvingsmodaliteiten zoals hierboven.