Workshop : "Kleur" van de colour coach Ann Bevers

Georganiseerd door PUURS

  • Lokaal
  • Voor leden en niet-leden

Contact: Marina De Wachter


Een leven in kleur!
Als visionair kunstenares heeft Ann Bevers haar leven gewijd aan de levendige wereld van kleuren en textiel. Door middel van haar kunst probeert ze liefde en vreugde te verspreiden, met als doel de wereld op te fleuren met haar unieke visie en creativiteit.

Ann is geboren en getogen in Wuustwezel en voelde zich al op jonge leeftijd aangetrokken tot de wereld van de esthetiek. Omringd door het rijke tapijt van het leven, ontwikkelde ze een diepe waardering voor de kracht van kleuren en hun vermogen om emoties op te roepen.

Haar passie voor kunst werd ontstoken door het samenspel van licht en schaduw dat over de textielcreaties danste terwijl hij een aantal jaren als stylist in de mode-industrie werkte.

Haar werk werd een viering van vrouwelijkheid en omarmde het delicate samenspel van texturen en de caleidoscoop van kleuren. Of het nu gaat om ingewikkelde weefsels, gedurfde wandtapijten of vloeiend textiel, ze probeerde liefde en vreugde in elk stuk te weven en ze een gevoel van warmte en vitaliteit te geven.

Voor Ann is kunst een medium waarmee ze haar diepste emoties en aspiraties communiceert. Haar belangrijkste doel is om liefde en vreugde te verspreiden door middel van haar kleuren, waarbij ze haar kunst gebruikt als een kanaal om geesten te verheffen en een gevoel van verwondering op te wekken in de harten van degenen die haar creaties aanschouwen. Elke penseelstreek, elke steek, is een bewijs van haar onwrikbare geloof in de transformerende kracht van kunst.


Workshop : "Kleur" van de colour coach Ann Bevers

18 februari 2025 van 20:00u tot 22:00u

Spreker: Ann Bevers

De prijzen zijn nog niet gekend voor deze activiteit of inschrijven gebeurt zoals hierboven beschreven.