LINKEROEVER - ZWIJNDRECHT

2070 Zwijndrecht

Contact: magda somers

Volg ons op                                               
 
                                                                                   Antwerpen,  5 september   2023
 
Lieve vriendinnen van LIZ,

Een nieuw markant werkjaar is weer gestart en we hebben er ontzettend veel zin in! Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad met veel zonnige momenten!
Om gezellig bij te praten willen we graag, op onze eerste activiteit van het jaar DINSDAG 19 SEPTEMBER vanaf 10 u geheel vrijblijvend elkaar ontmoeten in Café Atlas, hoek Vrijdagmarkt en HH Geesttraat 25.
Gaan jullie daarna mee op bezoek bij de familie Plantin-Moretus?
We hebben onszelf uitgenodigd om 11 u in hun woonhuis en drukkerij, (400 jaar oud) maar hebben ook een bezoekersgids gevraagd ons te begeleiden en uitleg te geven over de oudste drukpersen ter wereld, de loden drukletters die gebruikt werden en misschien ons ook een drukdemonstratie te tonen. 
Het meubilair van het woonhuis is prachtig, de familieportretten, door Rubens geschilderd, grijnzen ons vanaf de muren toe en het prentenkabinet, dat meer dan 20.000 prenten en tekeningen bewaart, is een unieke verzamelplaats van vooral Antwerpse kunstenaars van 1500 tot vandaag.
Dus een mooie start voor de LIZ vriendinnen die na dit boeiend bezoek elkaar weer treffen voor een lunch in Bistro Bar2 Vrijdagmarkt 19.
Om de lunch vlot te laten verlopen vroeg het restaurant of we op 11 september het aantal personen konden doorgeven en alvast een keuze konden maken tussen 4  gerechten. 
1)    Steak tartaar ( met frietjes) 23,5€
2)    Ceasarsalade 20€
3)    Geroosterde gamba’s met salade 24€Markant in Linkeroever - Zwijndrecht

Vrouwen uit jouw buurt die hun tijd graag op een zinvolle, aangename en interessante manier spenderen, die kiezen voor Markant. Onze lokale groep Linkeroever - Zwijndrecht biedt een kwalitatieve en uitgebreide waaier aan Markante activiteiten voor vrouwen. Beleef gezellige momenten en ontmoet nieuwe vriendinnen uit je buurt.

Welkom bij Markant Linkeroever - Zwijndrecht.

Meer beleven in Linkeroever - Zwijndrecht?

Lokale handelszaken en ondernemers leggen Markant-leden extra in de watten. Ze geven jou extra voordelen, kortingen of acties.

Word meteen lid

Leden van Markant...

  • Leren nieuwe mensen kennen en bouwen vriendschappen op
  • Nemen deel aan de activiteiten van Markant aan een voordelig ledentarief
  • Shoppen met unieke kortingen en ontvangen extraatjes bij Markante Zaken
  • Ontvangen 4 keer per jaar het ledenmagazine
  • Genieten van heel wat korting bij musea, pretparken, theaters, …