8 goede redenen om een Markant-riviercruise te maken

Deel artikel

1. Wie inscheept voor een cruise op de Donau, volgt de loop van een eeuwenoude geschiedenis. Langs de oevers van de machtige Donau zijn de grootste rijken van Europa ontstaan en ten onder gegaan.

2. We varen langs de hoogtepunten van Passau naar Boedapest doorheen 4 betoverende landen en ontdekken een mooi stukje Donau.

3. Deelnemen aan een riviercruise op de Donau is heerlijk ‘slow travel’ van stad naar stad, varend tussen het glooiende landschap van de Wachau, je hotel dat met je meereist, culinair genieten aan boord, met een all inclusive verblijf …… beleef dit samen met Markant.

4. We genieten van heel wat cultuur, want dagelijks staat een nieuwe uitstap op het programma: Melk met haar majestueuze abdij, de keizerlijke stad Wenen, Boedapest als ‘koningin van de Donau’, Esztergom met haar basiliek, Bratislava, de kleine metropool en toegangspoort tot Slovakije, Linz met haar charme als cultuurstad aan de Donau, en tot slot Passau met haar historische stadskern en orgelconcert in de kathedraal.

5. We varen op een buitengewoon rivierschip: een drijvend luxehotel dankzij het moderne interieur en de uitstekende faciliteiten aan boord.

6. Aan boord kan je ontspannen op het zonnedek of in de wellnessruimte, je schuift mee aan tafel in één van de bourgondische restaurants, of je kiest voor je eigen kajuit met Frans balkon en geniet van een fantastisch uitzicht.

7. Aan boord is werkelijk alles inbegrepen: alle maaltijden en (alcoholische) dranken, zelfs de drankjes uit de minibar, en WIFI zijn inclusief.

8. Het schip, de VIVA TWO, waar wij mee varen, is een gloednieuw 5-ster luxeschip, op technisch vlak een hoogstandje. Het schip behoort tot de meest veilige en ecologische binnen hun vloot. Zo stoot de VIVA TWO geen uitlaatgassen uit wanneer het schip voor anker ligt.

Meer informatie en inschrijven voor deze cruise kan via markantnet.be/reizen/donaucruise

Markantmagazine feb 202316