Ontdek het nieuwe logo en de huisstijl van Markant

Markant is een sterk netwerk van en voor vrouwen, waar we trots op zijn. Trots op de vele vrijwilligers die elke dag het verschil maken. Trots op de vele leden en vrouwen die aan onze activiteiten deelnemen. Samen maken we deze wereld warmer.

Omdat we zo trots zijn op Markant, willen we er goed voor zorgen. Net zoals het huis waarin je woont af en toe een lik verf nodig heeft, zo willen we ook Markant fris houden. Daarom krijgt Markant een nieuw logo en nieuwe huisstijl in frisse, nieuwe kleuren.

Deel artikel

Markant logo baseline GROOT op wit vlak

Een nieuw logo en nieuwe huisstijl

Markant krijgt een nieuw logo. We kozen als basiskleuren voor roze, koraal en petrolblauw. Zacht én krachtig, helemaal Markant. De baseline vat in drie woorden samen waar Markant voor staat: Ontdek, beleef en geniet.

Geen betere ambassadeurs dan onze eigen leden en teamleden. We vroegen hen: wat betekent Markant voor jou? Bekijk het antwoord in deze filmpjes.

Markanthome5

Ben jij een markante vrouw?

Ben jij nieuwsgierig en ondernemend van aard? Ontdek je met plezier nieuwe plaatsen en thema's en leer je graag nieuwe mensen kennen? Dan is Markant iets voor jou.

Ontdek Markant
Markanthome11

Vertel het verder!

Zin om het verhaal van Markant te delen?
Dat kan via Facebook en Instagram

Algemeen beeld lopen naar camera