Kunstenfestival Watou 2024: Landscape of the Imagination

De nieuwe editie van het Kunstenfestival Watou, ‘Landscape of the Imagination’, vindt plaats van 6 juli tot en met 1 september. Als lid van Markant geniet je van een exclusieve korting van maar liefst 25% op je festivalticket.

Deel artikel

Kunstenfestival Watou 2024: Landscape of the Imagination

De nieuwe editie van het Kunstenfestival Watou, ‘Landscape of the Imagination’, vindt plaats van 6 juli tot en met 1 september. Kunstenaars en dichters tonen er de kracht van verbeelding. Ze gaan in dialoog met elkaar en met bijzondere plekken in en rond het dorp en kasteel De Lovie. Ervaar kunst op unieke locaties, fiets langs klimaatpoëzie met de fietsroute Zwemlessen voor later of beluister de poëziepodcast Huis van de dichter. Watou Live brengt een hele zomer lang boeiende performances en concerten.

Markant-kortingsactie

Als lid van Markant geniet je van een exclusieve korting van maar liefst 25% op je festivalticket (geldig voor maximum twee festivaltickets). Je festivalticket is geldig gedurende de hele zomer en biedt ook gratis toegang tot de Watou Live-optredens. Neem de tijd om in alle rust van kunst en poëzie te genieten. Verspreid je bezoek over meerdere dagen of kom op een later moment terug voor nog meer inspiratie.


Praktisch:

Tickets bestel je vanaf 1 mei 12.00 uur via www.kunstenfestivalwatou.be/tickets
Vraag je kortingcode op via info@vrouwennet.be
Actie geldig van 1 mei tot en met 30 juni 2024, korting geldig voor max. 2 tickets per persoon.
Voor een duoticket betaal je zo € 30 i.p.v. € 40.

We mochten 5 duo-ticket weggeven voor het Kunstenfestival WATOU. Winnaars werden persoonlijk verwittigd.