Deel artikel

Markantmagazine april 2024 vlaanderen vakantieland mega

Stemming bereikt in Vlaanderen Vakantieland

Vaak start de zoektocht naar een ideale vakantie vanuit een ‘stemming’. Verbindend, creatief of duurzaam? Wat jouw stemming ook is, in Vlaanderen Vakantieland vind je een ruim aanbod van zowat 1.300 logies in alle soorten, vormen en groottes.

Verbindend
In dit digitale tijdperk is echte verbinding maken belangrijk. Wat denk je: een rustiek huisje verscholen tussen de bomen, ver weg van het dagelijks leven? Of zoek je net de stad op tijdens een citytrip waar je alles binnen handbereik hebt? Je ontdekt zeker op elke plek wat jij en je gezelschap (ver)bindt en boeit.

Creatief
Het kan ook leuk zijn om een creatieve insteek te kiezen bij het vastleggen van jouw verblijf. Een initiatie keramiek of beeldhouwen volgen, geschenkdoosjes vouwen, je eigen pizza’s bakken in de oven van een bakhuis, …? Laat je creativiteit de vrije loop tijdens één van de verrassende arrangementen.

Duurzaam
Duurzaamheid is niet zomaar een trend. Onze logiesuitbaters gaan hier als lokale ondernemers dagelijks mee aan de slag, bouwend aan een verhaal waarin ze andere handelaars ondersteunen en versterken. Ze bieden jou graag onder andere streekproducten aan en denken na over hoe ze jou een zo duurzaam mogelijk verblijf kunnen aanbieden.

Bereik jouw stemming in Vlaanderen Vakantieland!