Mijn voordeel

Ontdek hier alle voordelen van een Markant-lidmaatschap!
Shop voordelig bij collega-leden
Markanthome20
2023 02 Markant Aanbiedingspagina 1120x864px 01

De huishoudhulpen van Daoust staan paraat!

Laat je bijstaan door een huishoudhulp van Daoust en geniet van een korting tot € 250* per jaar per gezin. (€ 0,25 korting per gepresteerd uur). De gespaarde korting wordt één keer per jaar, in februari, op jouw bankrekening overgeschreven.

Daoust is een Belgisch familiebedrijf dat actief is in de drie regio’s en talen van het land. Sinds 2003 is Daoust pionier in Dienstencheques. Het bedrijf werkt samen met meer dan 3.500 huishoudhulpen en 25.000 klanten.

*Meer info en voorwaarden op www.daoust.be/nl/markant

Beeld vrouwennet

Lannoo: bestel jouw favoriete boeken met een mooie korting!

Bestel jouw favoriete boeken van uitgeverij Lannoo met een mooie korting van 10%
Bekijk het aanbod hier: vrouwennet | Uitgeverij Lannoo

Website foto voordelen cen pur cent

Cent Pur Cent, de Belgische minerale make-up- en vegan skincare

Cent Pur Cent is de Belgische minerale make-up- en vegan skincarelijn van founder en beauty-entrepreneur Caroline Rigo, finaliste van de WOMED Award.

Cent Pur Cent staat voor 100% transparantie wat betreft de ingrediënten en samenstelling van haar innovatieve producten. Dit wil zeggen dat elk product bestaat uit zo puur en zuiver mogelijke grondstoffen die nodig zijn om ons doel te bereiken. En dat doel is: gezonde, toegankelijke en mooie producten aanbieden voor elke dag, voor elke vrouw, voor elke huid.

Onze skincare en make-upproducten met hun duidelijke en makkelijke toepassing helpen je immers om tot de meest authentieke en allermooiste versie van jezelf te komen.

Krijg 10% korting op je aankoop via de webshop www.centpurcent.com
Vraag je kortingscode op via info@vrouwennet.be

Mijn voordeel2

Museumpas

Een hondshaai aaien in een museum? Of wil je graag eens een mammoet ontmoeten? Modeontwerpers uitkleden met je ogen? Of liever je handen vuil maken als pottenbakker? Er is zoveel te beleven met de museumpas in meer dan 220 musea in het hele land. Ontdek een jaar vol verrassende uitstapjes voor het hele gezin. Ontvang je museumpas aan voordeeltarief. Je betaalt 53 euro in plaats van 59 euro. Vraag je kortingscode voor de museumpas aan door een mail te sturen naar info@vrouwennet.be

Opgelet. De korting geldt ENKEL voor nieuwe aanvragers. Verlengingen krijgen geen korting.
Heb je al een museumpas en wil je die graag verlengen? Doe dat hier.

Mijn voordeel11

Plopsa-parken

Zowel voor de kleinste fans als voor de echte adrenalinezoekers, in de Plopsa-parken valt áltijd wat te beleven! Geniet van mooie kortingstarieven tot 10 euro per ticket >1m in de attractieparken Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Coevorden of in de Plopsa-waterparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit. Vraag je kortingscode aan door een mail te sturen naar info@vrouwennet.be.

Deep bridge

Musical in Vlaanderen

Leden van Markant genieten van een korting van 20% op de musicals van Deepbridge.
Ga naar musicals als 'A Christmas Carol, Peter Pan, Rapunzel en Mamma Mia'.
Bekijk het aanbod hier: www.deepbridge.be/markant

Wens je te boeken met korting? Vraag dan je unieke kortingscode aan via
info@vrouwennet.be

530x345 Bellewaerde Park

Bellewaerde Park

Leden van Markant genieten van een mooie korting in Bellewaerde Park.
Wens je te boeken met korting? Vraag dan je unieke kortingscode aan via
info@vrouwennet.be en boek je tickets hier: tickets-for-parks.be

WBE 530x345px

Walibi

Leden van Markant genieten van een mooie korting in Walibi
Wens je te boeken met korting? Vraag dan je unieke kortingscode aan via
info@vrouwennet.be en boek je tickets hier: tickets-for-parks.be

Website foto voordelen 20238

Vakantiedomein Ter Helme

Leden van Markant ontvangen bij het Vakantiedomein Ter Helme in Oostduinkerke 10% korting op een overnachting. Voor de exacte voorwaarden neem je direct contact op met Ter Helme.

Neem hier contact op met Ter Helme

Website foto voordelen12

Het Museum voor Schone Kunsten Gent

In het Museum voor Schone Kunsten in Gent (MSK) ontdek je 600 jaar kunst uit West-Europa. Het ‘oudste museum van België’ herbergt meesters van de Middeleeuwen tot ca. 1950, met een bijzonder collectie Belgische kunst uit de 19de en de 20ste eeuw. Sta oog in oog met oude meesters als Bosch, Rubens en Van Dyck, of van impressionisten, surrealisten en modernisten zoals Ensor, Rodin, Claus of Minne.

Momenteel worden in het museum ook 7 panelen van het Lam Gods gerestaureerd. Dat gebeurt in een atelier achter glas, zodat bezoekers van dichtbij kunnen volgen hoe de hand van Jan van Eyck minutieus wordt blootgelegd. Tijdens het najaar en voorjaar, ten slotte, reist een schat aan kunst uit privécollecties uitzonderlijk af naar het MSK voor de tentoonstelling ‘Onder Vrienden’.

Het MSK geeft alle Markant-leden de gelegenheid om mee te komen feesten. Op vertoon van je lidkaart bezoek je het museum aan reductietarief, en dat een heel jaar lang. Dit aanbod is enkel geldig voor de houder van de kaart. Alle info over het jaarprogramma vind je op www.mskgent.be.

Mijn voordeel3

Het FeliXart Museum

Het FeliXart Museum (voorheen Museum Felix De Boeck) is een museum in Drogenbos, gewijd aan de schilder Felix De Boeck (1898-1995). Het museum biedt een overzicht van het werk van De Boeck en organiseert ook tijdelijke tentoonstellingen van werk van anderen.

Voordeel: 5 euro i.p.v. 7 euro.

Ontvang deze korting op vertoon van je lidkaart aan de kassa of bestel je tickets online: https://felixart.org/

Mijn voordeel10

Kazerne Dossin (Mechelen)

10 euro i.p.v. 12 euro voor permanente en tijdelijke tentoonstellingen,
13 euro i.p.v. 16 euro voor het combitarief.
Ontvang deze korting op vertoon van je lidkaart aan de kassa.

Mijn voordeel9

Historium Brugge

Het Historium is een cultuurhistorische attractie op de Grote Markt van Brugge. Aan de hand van verschillende ervaringen ziet men hoe Brugge bruiste tijden de Gouden Eeuw ten tijde van Jan Van Eyck. Het omvat ook een Duvelcafé met gratis toegang, een virtual reality ervaring, een terras met panoramisch uitzicht en een gotische toren.

Leden van Markant bestellen de standaard tickets van Historium Story en ontvangen gratis een ticket voor de Historium Virtual Reality (t.w.v. 5 euro) op vertoon van Markant-lidkaart. Bestel je tickets online? Koop dat de standaard tickets Historium Story en toon je lidkaart aan de kassa voor de extra bril. www.historium.be

Nog geen lid?

Leden van Markant worden vaak extra in de watten gelegd. Ze genieten van tal van voordelen, kortingen en acties in hun buurt.

Word lid van Markant
Markanthome13