India, het rijk van de Maharadja's 22/11/2025 - 06/12/2025

Kleuren, authenticiteit en liefde voor de lokale bevolking, dat vind je allemaal in Rajasthan. De koninklijke paleizen en forten van de Maharadja's lijken wel uit sprookjes te komen. Tijdens deze reis logeren we er, maar ontdekken ook het leven zoals het is in kleine bescheiden dorpen met mooie, lachende, kleurrijke mensen die je hartelijk verwelkomen. We genieten van heerlijke maaltijden op steeds bijzondere, verrassende plekjes.

Elke dag ontdekken we een ander verhaal: nu eens uit de glorietijd van de Maharadja, dan weer een folkloristisch liefdeslied of een verhaal over de kaste van de textielprinters of de tempel van de Jain. Op één van onze verblijven in een prinselijk paleis zijn we de persoonlijke gast van de prins, een succesvol ondernemer en een geweldige gastheer die ons helemaal meeneemt in zijn verhalen over vergane glorie, heden en toekomst. We ontdekken Rajasthan in stijl!

Deze reis wordt voor Markant begeleid door Helga Peeters. Als bezielster van ‘anubhuti’ choreografeert ze de reizen. Haar kennis en contacten ter plaatse maken van elke reis een ware belevenis. Ze reist met jullie mee op deze reis.

https://markantnet.be/uploads/markante-zaken/culture_icon.svg

Cultuur

https://markantnet.be/uploads/default/inleving.svg

Inleving

https://markantnet.be/uploads/markante-zaken/culinary.svg

Culinair

Meer informatie

Contactpersoon: Helga Peeters

Reisorganisatie: De reis wordt georganiseerd in samenwerking met anubhuti