Pracht van de Noorse eilanden en culturele hoofdstad Bodø 14/06/24 - 24/06/24

Markant neemt jullie onder leiding van Annemie mee naar de Noorse eilanden. De eilandengroepen van de Lofoten, Vesterålen en Senja staan in vele reisgidsen als uniek beschreven. Maar eerst brengt u een bezoek aan Bodø, één van de Europese culturele hoofdsteden van 2024. Soetkin Baptist, uit het één programma Het Hoge Noorden, zal ons hier verwelkomen en trakteren op een muzikale kennismaking.

Tijdens deze complete rondreis in kleine groep ontdekt u alle hoogtepunten die deze bijzondere streek te bieden heeft. Op het programma staan o.a. diverse panoramische ritten per bus (o.a. 3 Norway Scenic Routes), een zeearend safari, een walvissafari, diverse bezoeken, een aantal natuurwandelingen en als afsluiter een uitgebreide verkenning van de levendige stad Tromsø. Onderweg logeert u in een aantal uniek gelegen en typische logies en zal u versteld staan van de heerlijke lokale keuken. In de periode van half mei tot half juli kan u in deze streek het fenomeen van de middernachtzon waarnemen.

Wist je dat Markant twee bomen per deelnemer aanplant voor deze reis? Dit om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere planeet.

https://markantnet.be/uploads/markante-zaken/nature_icon.svg

Natuur

https://markantnet.be/uploads/markante-zaken/culture_icon.svg

Cultuur

https://markantnet.be/uploads/markante-zaken/active.svg

Actie(f)

Prijs

  • 4095€ pp incl. vluchten en uitgewerkt programma op basis van een tweepersoonskamer

Zie het reisprogramma voor alle details. Toeslag voor niet Markant-leden is 100€ pp, elk deelnemend Markant-lid mag wel 1 reisgezel meenemen aan ledentarief.

Nog vragen?

De gepubliceerde foto's bij deze reis zijn eigendom van Asteria Reizen en worden door Markant gepubliceerd in kader van het aanbieden van deze Asteria-reis.Vanuit Andenes vertrekken we op walvissafari
Tromsø met één van zijn landsmarks de Arctische Kathedraal
Het Lofotr Viking Museum in Borg is ondergebracht in een typische longhouse van 83 m lang