Markant fietst voor Kom op Tegen Kanker

De jaarlijkse actie van Kom op Tegen Kanker brengt duizenden fietsers op de baan. En ook Markant is heel trots op onze twee teams. De komende maanden gaan ze volop trainen om die 1000 kilometer in mei te rijden.

Pascale Van Damme van Markant Pittegem is de bezieler van de fietsteams. “Onze eerste deelname is gestart in 2014 van uit de lokale afdeling Markant Pittegem, met een warm hart voor Kom op Tegen Kanker. Wij dragen graag ons steentje bij opdat het wetenschappelijk onderzoek een mooie toekomst zou beschoren zijn. Immers, ondertussen is de overlevingskans 2 op 3, wat een tiental jaar geleden nog 1 op 3 was.”

We willen Markant mobiliseren, in gang zetten, op de fiets krijgen, laten supporteren, en zo laten bijdragen met een warm hart voor KOTK, want we zijn Warm Markant !

Heb je nog zin om mee te fietsen? Dat kan! Contacteer Pascale voor meer info.

Beide teams moeten een 11.000 euro inschrijvingsgeld verzamelen. Best Pittig! Wil jij onze dames een duwtje op de fiets geven? Steun dan de teams met onderstaande betalingsinfo.

Voor alle giften of stortingen is het belangrijk dat de storting rechtstreeks van de eigen rekening van de donateur vertrekt naar de rekening van 1000km : BE14-7331-9999-9983 met in de mededeling onze persoonlijke teamcode : ‘170243510+gift’. Zo ontvangen alle donateurs van 40euro en meer in 2023/2024 van Kom op tegen Kanker een fiscaal attest.

Giften kunnen ook online via de 1000-km website gestort worden, via de persoonlijke pagina van Warm Markant: Warm Markant | Kom op tegen Kanker

Volg de avonturen van de dames via Facebook