OOSTAKKER

9041 Oostakker

Contact: Sieglinde Vandelanotte

Volg ons op

Markant Oostakker trapt het nieuwe werkjaar af met een nieuw logo: ONTDEK, BELEEF, GENIET en met volle GOESTING

September is dé startmaand van activiteiten georganiseerd door Markant Oostakker, het socio-cultureel netwerk voor vrouwen.
Markant speelt een belangrijke rol in het plaatselijk verenigingsleven en dat zetten we graag in de kijker. Heb je ook GOESTING om samen met een groep toffe dames gezellig avonden te beleven? We hebben een gamma van verrassende activiteiten voor jullie in petto.

Je kan onze activiteiten vanaf begin september terugvinden op onze website https://markantvzw.be/markant/in-je-buurt/oostakker.

Ben je een actieve, ondernemende, geïnteresseerde vrouw, heb je zin om boeiende mensen te ontmoeten en deel te nemen aan interessante activiteiten? Maak dan zeker kennis met Markant Oostakker, stuur een mail naar markant.oostakker@gmail.com en we contacteren u snel.

We verwelkomen je van harte.

Team Oostakker,
Brigitte, Brigitte, Els & Sieglinde
Markant in Oostakker

Vrouwen uit jouw buurt die hun tijd graag op een zinvolle, aangename en interessante manier spenderen, die kiezen voor Markant. Onze lokale groep Oostakker biedt een kwalitatieve en uitgebreide waaier aan Markante activiteiten voor vrouwen. Beleef gezellige momenten en ontmoet nieuwe vriendinnen uit je buurt.

Welkom bij Markant Oostakker.

Meer beleven in Oostakker?

Lokale handelszaken en ondernemers leggen Markant-leden extra in de watten. Ze geven jou extra voordelen, kortingen of acties.

Word meteen lid

Leden van Markant...

  • Leren nieuwe mensen kennen en bouwen vriendschappen op
  • Nemen deel aan de activiteiten van Markant aan een voordelig ledentarief
  • Shoppen met unieke kortingen en ontvangen extraatjes bij Markante Zaken
  • Ontvangen 4 keer per jaar het ledenmagazine
  • Genieten van heel wat korting bij musea, pretparken, theaters, …